Tack moster!

Tänk. Om nio dagar kan han/hon vara här. Eller i morgon. Den lilla person som ligger startklar med huvudet nedåt sedan flera veckor. Som sparkar ofta och gärna åt höger. Som vi trodde skulle komma ut i måndags när värkarna faktiskt startade – intensivt. I fem timmar. Men så stannade det.

I förra veckan fick vi världens finaste post, från moster Annica som har stickat det sötaste jag har sett.

Tack snälla snälla du!

Dagen i dag började strålande fint. Vi var bjudna på brunch hos finfina Matilda, Mattias, Majken och Tilly. SÅ GOTT! Och SÅ FINT inlägg Matilda har skrivit om oss. Jag blev alldeles rörd.

5 Svar på “Tack moster!”

 1. Ellinor

  Men vilka fantastiska kläder, vilken underbar gåva! Tänk så spännande att han/hon snart är här. Önskar er all lycka under dagarna som kommer!
  Kram

 2. fia

  hej men tjenare vad tiden går fort! Så spännande att han/hon snart e här! Underbara tider framför er! Lycka till med allt nu! Kramar. Fia

 3. Lina Börjesson

  Nu är det nära… Och så UNDERBARA små kläder. Önskar all lycka!

 4. Junitjej

  åh, så söta plagg!!
  Lycka till med förlossningen när den är dags!

 5. Cissi

  Åh, hjälp så fina grejer hon stickat, din fina moster! Gulle!
  Hannah fick en stickad/virkad solhatt i doppresent, men den var för liten redan då, tyvärr! Den är sparad ändå, för det var en barndomskamrats mamma som stickat den till henne. :-)
  Kram, snart är det säkert er tur!! Hur har ni tänkt ta er till förlossningen, med taxi, buss, tåg eller cykel? Eller kanske rent utav världens bästa grannar hjälper er? :-)

Skriv ett svar