I all väntan har jag jobbat en del. Hemifrån. Mitt hemmakontor ska inredas mer innan jag visar upp det, men jag trivs väldigt bra med att sitta här med innergården och alla grannarnas fönster som utsikt. Speciellt nu när folk har så ljust, juligt och mysigt.

Varje morgon tar jag med mitt kaffeglas in till kontoret och vinkar av världens finaste Henrik:

Och så här såg det ut när jag fortfarande cyklade till UNT:

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
4 Responses
  1. Emma

    Fina bilder! Hoppas verkligen att den lilla tittar ut snart! Vet ni om det blir en flicka eller pojke? Åh va spännande tid ni har framför er! Hoppas att du har en bra söndagskväll! Kram!

  2. Åh, nu är du i den där sura fasen när alla känner sej manade att kolla minst ett par gånger om dan om du möjligen åkt in till BB. Men rätt vad det är så händer det. Och sen blir det bebis. Tänker på dej. Kram!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv