Joggpremiär på söder – och VM-skräll!

Jag känner mig riktigt hemma på söder. Vilka små underbara butiker och kaféer – som i Alingsås. Jag vill bara shoppa och fika runt. Will do it!

Idag körde jag premiär-joggtur här. Och jag ska tacka min nöjeskollega Malin, som gav det bästa runda-tipset – sträckan förbi vatten, båtar, sollapande människor och kolonilotter. Också Alingsåskänsla på det.

Annat härligt i dag: VM-skräll. Vilket kämpamål av Schweiz. I like.

På fredag kommer Henrik hit med kramar och kameran. Då ska det bli bilder!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
11 Responses
 1. SV: Ja, jag har jobbat helger på Tant Augustas nu under våren (jan-jun). Det är verkligen tråkigt att de stängt ner – det var en av de butikerna som gjorde Alingsås så speciellt. Det var Pia, som ägde butikerna som också gav mig de fina presenterna. Det värmer verkligen i hjärtat när det ligger en sådan fin tanke bakom (det är en lång historia, men som nu fick ett lyckligt slut).

  Kram

 2. Jo, Linda och Vilda är på semester med Lindas sida. 🙂 Så jag får klara mig! Och det går ganska bra ändå. Wiie.. Hälsa på vore ju guld.. 😀 Vad gör du när pride är???

 3. Tack maja 🙂
  Vad fin du är på fotot! Härligt att du blivit en tjusig söderböna!

  Jag gillar faktiskt att bli äldre. Ju äldre jag blir desto tryggare känner jag mig inuti. Jag är nog en av de få som längtar till 30 haha 😉

  Ha en bra dag i storstaden!

  Kram
  Sanna

 4. Ola

  Jag gillar sin look 🙂 däremot kan jag inte dela din glädje över Schweiz ofattbara vinst i går. Jag har satsat mina surt förvärvade slantar på att Spanien skall vinna VM och vid tillfälligt övermod slog jag även vad med Mia om en 3-rätters brakmiddag att de kommer att gå längre än Brassarna. Just nu ser det mörkt ut 🙁

 5. Maja-Stina

  Ola: Din stackare! Men skrällar får det att spritta till i kroppen! Och säkerligen Mias mathumör! 😉

 6. Sv: Japps, är född och uppvuxen i Alingsås. 🙂 Bor dock inte där nu, utan flyttade till Skara (av alla ställen ;)) i höstas eftersom min utbildning är förlagd här. Dock är jag hemma i stort sett varje helg eftersom jag jobbar lördagar i Tollered 🙂

  Har du bott i Stockholm länge? Skönt med lite igenkänning 🙂

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv