Igår stod tre saker på min agenda:
1. mejl
2. ekonomi
3. jogga

Jag är en fena på att inte direkt svara på mejl. Jag tror det beror på att jag är så nyfiken. Läser och svarar inte på ett i taget utan läser ett, läser två, tre, fyr, fem och sen dyker något annat upp och jag har fem obesvarade mejl.
Bäst att svara direkt egentligen. Om det går alltså. Igår hade jag fått ett från fina Mia som fick mig att skriva med lust, planera och få god energi. Såna mejl diggar vi! Tack.
Ekonomi och jogg då? Lite ekonomi gjord, mer idag. Jogg blev det, en ny, konstig runda. Jag hamnade på en snötäckt åker och bland fula hus. Ska välja en annan nästa gång. Men det var 5,3 km enligt Jogg.se – det var bra.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
4 Responses
 1. Påklätt! Bra 😉

  Jag kan nog säga att dina mejl gjorde exakt detsamma för mig igår. Jag var helt rödblommig när arbetsdagen var slut – av lycka och energi! Tack.

  Kram kram

 2. Tack så mycket!

  Såhär tänker jag, det finns folk som ÄLSKAR att hålla på med siffror och sånt. Det gör inte jag. Därför ger jag gladeligen bort allt jag bara kan till min revisor… hehe! 🙂
  Så, tips: revisor!

 3. Men. Tänk vad jag missat på bara några få dagar! En helt ny och alldeles ljuvlig blogg 🙂 Vad roligt. Snygg också. Heja Maja och nya bloggen 🙂

  Det där med mail är min ständiga oro också. Läser och läser och läser, sen glöms de bort. Har börjat markera alla lästa mail som olästa. Vet inte om det gör ngn skillnad dock. Vet ju att jag redan läst dem om borde göra ngt. Typ svara 😉

  Tack också för ditt fina mail tidigare idag. Blir glad av att veta att det finns vänner som du. Mamma mår OK idag, lite medtagen och fortfarande både blå och gul i ansiktet. Söta lilla mamma. Om hon ändå kunde prata.

  Kram du fina! (vilken lång kommentar det blev)

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv