Så rent och oförstört


Det är verkligen rent när en ny blogg skapas. Ser så tomt ut. Nu är det dags att fylla med innehåll. Likadant känns det med min sju-års-dagbok som jag fick av mamma och pappa i julklapp och som jag skriver i om kvällarna. Den är verkligen tom, oskriven. Och om sju år kan jag se tillbaka på samma datum, sju år i rad, och jämföra.
Om sju år. Då är jag 33, ska fylla 34 samma år. Vad har jag varit med om då? Just nu är jag väldigt otålig på att veta vad mina närmsta sju månader ska innehålla. Måste lugna ner mig och ta allt med ro.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv