Maja-Stina AB

Utvecklar och producerar innehåll av hög kvalitet.

Om företaget

Maja-Stina Skarstedt driver företag sedan 2007 för att hon älskar att göra kunder nöjda – oavsett om det handlar om att leverera idéer, strategier eller innehåll som text och rörlig produktion. Tillsammans med sitt fantastiska team ser hon till att skapa rätt innehåll – och kul innehåll! Maja-Stina AB har bred kompetens och lång erfarenhet inom copy, journalistik, PR, film, sociala medier, projektledning och redaktörskap.

Noggrann

Ett av de mest fantastiska ord när du jobbar med innehåll av olika slag. Det ska vara rätt. Ordentligt. Snyggt. Och genomläst eller tittat på den där sista, extra gången.

01

Strukturerad

Helt avgörande när du jobbar med komplexa projekt. Omfattande produktioner. Och med olika typer av kunder. Vi älskar struktur.

02

Effektiv

Maja-Stina är sällan snabbast på fotbollsplanen (men tuffast). När det kommer till snabb leverans och effektivitet anfaller hon och kollegorna hårt.

03

Om Maja-Stina Skarstedt

Om Maja-Stina Skarstedt

Gör

Driver Maja-Stina AB. Copy, krönikör, redaktör, operativ chef och konsult i olika uppdrag.

Tidigare arbetsplatser

Alingsås Tidning, Aftonbladet, Barometern och Upsala Nya Tidning.

Som företagare …

… älskar jag att göra mina kunder nöjda, sälja, ekonomi och att få jobba i så många spännande projekt samtidigt. Det är en stor lyx. Jag har aldrig tråkigt som företagare och det finns alltid en mängd saker att göra. Älskar också att inte veta hur nästa år ser ut.

Bland kunderna 2018

Almi, AP7, Bonnier, Byggahus, Content Innovation, Driva Eget, Frisörföretagarna, Hem ljuva hem, Härliga Hund, Nice One, OTW, Reinvent/Tech Farm, Servicebolaget, Spoon och Upsala Nya Tidning.

Team

 • Marie Wenngren

  Formgivare, grafisk designer och illustratör

  Marie har en bakgrund som AD/kreatör på Mediehuset UNT och som digital designer på en inhousebyrå i Stockholm. Marie har en finfin känsla för formgivning.

 • THOMAS FRANSSON

  Copy, researcher, layout

  Thomas har en lång chefsbakgrund inom tidningsbranschen, bland annat som redaktionell produktionsansvarig och redaktionschef på Alingsås Tidning.

 • KARIN “KAJJAN” ANDERSSON

  Copy, researcher, redaktör

  Karin är en vass copy och utbildad journalist med redaktörsbakgrund. Hon har även stor kompetens inom PR och van vid att skriva för sociala medier. (Foto: Johanna Nyholm)

 • HENRIK SKARSTEDT

  Filmproducent, speaker

  Henrik är van vid alla bitar i en filmproduktion – planering, intervjuer, filmning, redigering och han arbetar även som speaker inom reklam/information.