I dagens Aftonbladet kan ni läsa min text om Monica Gunnes nya bok Sex, systerskap och några män senare, som hon har skrivit med tidskriftsdrottningen Amelia Adamo och DN:s featurechef Susanne Hobohm som bollplank.

Alltid härligt att se sin text i tryck. En speciell kick och känsla.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
4 Responses
  1. Mimmi

    Otroligt bra Maja! Är så stolt över dig! Saknar att ha er nära! Kramar i massor från Mimmi och Jens…. Ps. Elsie är cool:)

  2. Klart! Härligt jobbat och otroligt intressant ämne.

    Angående Paris skulle jag rekommendera Sollis istället. Fantastiska bilder och en skrift anpassad till bloggandet, det märks att hon har en bakgrund inom media.

  3. Häftigt att se sin egen text! 😀

    Sv: Hon har flyttat till korridor. Vi kände båda att vi behövde mer space, kanske framför allt hon, vilket jag helt och hållet förstår. Jag hade aldrig pallat att vara inneboende hos någon.

  4. Det är därför jag vill bli journalist. Jag vill bli läst, kommenterad, sedd och hörd. Det ger en speciell kick! Är ju en tuff bransch, men om man vill så klarar man det 🙂

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv