majastina-skatteverketVi har skapat en citatvägg på väggen här på Frilansloftet. Ibland när vi är lite extra kärleksfulla, ilskna, lyckliga, suriga eller bara helt blanka så säger vi en del som kan vara värt att spara – till andra stunder.

Idag var det min tur. Jag har ekonomidag, har bland annat betalat sjukt många tusenlappar i moms och för att allt skulle bli rätt i momsredovisningen fick jag fatt på bästa handläggaren. Inger tror jag att hon hette. Det är då jag ÄLSKAR Skatteverket.

(Och då skulle ni hört mig igår när det inte var Inger som svarade utan en mer nej-du-kan-inte-göra-något-innan-du-får-en-blankett-på-posten-kvinna…).

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv