Bästa tipsen för sälj och nykundsförsäljning

Tidigare i veckan läste jag ut Marianne Olssons Konsultboken. Jag intervjuade även henne till ett Driva Eget-jobb tidigare i år.

Det som jag plockar med mig mest från boken, och intervjun med henne, är hennes tips att alltid jobba med säljet, även i perioder då du har kalendern full med en massa andra jobb. Det har jag tillämpat senaste månaden då varje dag ska innehåll någon form av säljmejl/samtal. Säljet blir mycket lättare då – det blir en daglig rutin, som att kolla mejlen. OCH: du får en himla massa att göra om du har tur!

Fastnade också för tipsen av Johan Sköld som publicerades:

Säljtips från Johan Sköld

 

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response
  1. Den verkar läsvärd! Ska kolla in!

    Jag jobbar mycket med sälj och idéskapande. Kanske för att jag kom in i en tid (2009) då jag fick kämpa rätt mycket innan jag fick insålt.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv