20150126-204359.jpgTitta här! Här är det ekonomikurs på frilansloftet i min regi. Jag har haft två ekonomikurser för kära kollegor och egenföretagare – och vet ni! I februari är det dags igen. Då finns det EN plats kvar ifall någon är pepp på att komma till loftet för kurs.

Vi ska gå igenom budget och en massa ekonomiska roligheter. Så, om du är minsta pepp: mejla mig på hej@majastina.se så skickar jag mer info om upplägg!

Foto: Matildas instagram

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. mycket bra! Vad tycker dina ”kursare” är svårast? Jag är jätteglad över att ha läst ekonomi, det har gett otroligt mycket i mitt egna företag.

  2. Bra kursupplägg hos dig! Kul att du kan sprida dina kunskaper vidare.

    Jag kan inte peka på jobb och säga att det var tack vare LinkedIn. Däremot vet jag att redaktörer kikar in på profilen. Dessutom finns det ca 2 miljoner svenskar reggade på LinkedIn, och de flesta är högutbildade och tjänar 30 000 kr och uppåt. Det betyder köpstarka profiler. Så på sikt är det nog bra att vara med. För att det ska ge något kan det exvis vara bra att lägga upp lite projekt och jobb som man har gjort, kommentera i trådar som tangerar ens område och även områden som man skulle vilja jobba inom. Lite så.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv