En ren ekonomitorsdag

pingis-blondinbella

Just nu gör jag ett jobb för Aftonbladets Spara smart. Jätteintressant uppdrag där jag idag intervjuat Pingis Hadenius, som ju också är medlem i min aktieklubb.

För att verkligen fylla hela min dag med ekonomi så lyssnade jag på Economistas podcast som träningssällskap ute i trädgården. Mycket kul att lyssna på (tips, tips!), framför allt för att de är så bjussiga med sin egen ekonomi.

Det är precis det som behövs för att folk ska lära sig mer om ekonomi: PRATA om ekonomin. Det säger jag varje gång på mina ekonomikurser, där jag också bjussar på egna siffror, ekonomiska mål och arvoden. Mer sånt!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response
  1. Ja, mer sånt! Först då man förstår! (Förstår och förstår… men ja, haha!) Och du, idag hade jag ekonomidag!! Tänkte messa dig, saknade din support på andra sidan bordet! 😉 Henrik hejade dock på litegranna.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv