I förra veckan var jag på turné – måndag åkte jag mot Göteborg, höll ekonomikurs där i tisdags, vidare mot Malmö för ekonomikurs där i onsdags – båda i Journalistförbundets och Servicebolagets regi. Och vilka trevliga kursdeltagare jag träffat! Härliga frilansjournalister som vill lära mer om ekonomi.

Fick mycket fin feedback efteråt. Exempelvis:

”Jag tycker kursen var jättebra! Precis vad jag behövde. Bra förklarat, tydligt, bra uppspaltat. Bra energi och fick mig verkligen sugen på att ta tag i ekonomin och göra allt tydligare för mig själv. Och framförallt behövde jag verkligen förstå siffrorna i resultatrapporten. Jag tycker att du fick med jättemycket matnyttigt och känner mig jättenöjd. 
Skulle inte tveka att gå en säljkurs med dig om det skulle bli aktuellt, du verkar vara grym på sälj också!” 

 

Nästa kurs, webbsänd, är den 5 oktober! 

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv