Ljuva fredag. I dag har jag gjort tre intervjuer. En bra intervjudag. Två på telefon och en live i Uppsala.
Jag har fått träffa den här finfina tjejen, Matilda. Vi har snackat hemmakontor och hur det är att jobba hemma, bland annat.
Matilda har en riktigt snygg ateljé. Stor inspiration. Ni kan se rummet i hennes blogg i dag och även om två veckor när det är livsstilsuppslaget i Aftonbladet. Jag ska påminna såklart. Jag ska även blogga en intervjuarbild från mötet när jag fått den.

Och vet ni? I dag är det alla vänsterhäntas dag. Och Åsa och Johan är med på Bladet. Kul!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
7 Responses
  1. Härlig blogg hon har Matilda. Tror jag varit där och spanat förut, kanske efter tips från dig?

    Jag hoppas fredagslycklig har blivit lördagslycklig! Kram

  2. Vad roligt att du fått träffa Matilda! Hon verkar så go! Apropå din fråga så har jag inget bra svar. Jag tror att det bara fanns på min sida när jag började, men visserligen så tror jag att t.ex på bloglovin kan man ”ta” en sådan ikon och bara dra till sin blogg. En sådan där ”följ min blogg”-ikon. Om du förstår… 🙂 Lycka till!

  3. nu har vi hittat din blogg, den pådriftig var ju inte aktuell så vi trodde du låg på latsidan, men det ser vi nu så är inte fallet. vi kollade tavlan och den är helt underbar, nu går vi och badar moa och jag denna sidan var bra, vi återkommer, pok hoamoa

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv