Den här bilden fick jag skickad till mig av fina fotografen Carolina Byrmo som fotade begravningsmatsjobbet häromveckan. Jag fick sitta framför kameran när Carolina testade ljus.

Vi fotade på Mississippi Inn, som även Fredrik Virtanen skrev om i sin kolumn i går. Han skriver om Sofo, mina nya hoods!

Fredagsfint i dag! Vilka helgplaner har ni?

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Vacker bild på en vacker flicka 😉
    Mina helgplaner har du redan fått ta del av. Jag har inga spikade planer inför mitt besök i huvudstaden. Skall åka upp till en kompis så det blir väl mest till att hänga med henne. Hon bor också i dina nya hoods (Mariatorget) så kanske springer vi på varandra 😉

    I Paris skall jag läsa olika kurser på Inseec Business School. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har sökt med de har med företagande, management och liknande att göra. Det skall verkligen bli spännande.

    Hoppas du får en fin helg!

    Kram

  2. Fina Maja! Eller Maja-Stina som du ju faktiskt heter 😉 Mina fredagsplaner: cyklat, solat, doppat tårna, spelat basket, cyklat igen, lagat och ätit mat. Nu tittar jag på Matto som spelar tennis på Wii och ska snart åka och köpa eltandborste. Fredag o de!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv