Idag har jag avslutat ett av mina konsultjobb för Almi. Jag är flitigt anlitad som konsult för Almi Mitt där jag gör marknadsöversikter – ett otroligt intressant och roligt jobb.

Marknadsöversikterna är oftast kundinvolverade vilket innebär att innovatören som står bakom affärsidén är delaktig i granskningen av marknaden och potentialen i sin idé. Det blir som ett samarbete, även om det är jag som är ytterst ansvarig för översikten.

Jobbet innebär att jag får göra en hel del research kring olika innovativa produkter och tjänster. Jag har ofta flera marknadsöversikter igång samtidigt och det här har blivit ett av mina ben i mitt företag. Ett väldigt roligt ben!

Apropå konsultjobb läste jag ”Sju tips – bli konsulten alla vill anlita” på Driva Eget tidigare i veckan. Jag jobbar extra hårt på punkt 2 – och 7 förstås.

majastina-skor

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv