Mina två allra första sekunder i riks-tv

Ni såg väl Draknästet i SVT igår? Go Enterprise var med och missade ni, finns det här. 30:10 minuter in gör Lisa och Julia sin superfina insats. De är så grymma. Och i typ två sekunder skymtade jag också förbi, från Skolforum i höstas. Ungefär 33 minuter in. Lite lustigt att jag dels skulle öppna munnen det största jag kunde, dels puta ut mina största kanintänder. Men GRYMT var det. Jag blir fortfarande fånigt glad när en när och kär är i rutan:
– Där är LISA – å JULIA!
Och så en spontan soffapplåd på det. 😉 Idag har jag skrivit nytt case till spelet.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response
  1. Massa snyggingar på TV som jag missat 🙂 Får ta igen det vid tillfälle.

    När jag var liten var jag med och buggade i Lilla sportspegeln. Jag var rund som ett klot hade permanentat hår och snedlugg. Så fick Sverige se mina trosor också eftersom jag snurrade upp kjolen mitt framför kameran. Det var tider det 🙂

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv