Ikväll har jag ekonomikurs på frilansloftet! Smörgåsfikat är inhandlat i sol, papper utskrivna – ja, nu väntar jag mest in de finfina kursdeltagarna.

Kul att få veta i sms att några av dem är lika peppade som jag är:

majastina-ekonomikurs

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. Jag tycker det verkar mysigt (?) med ekonomikurs. Jag har en väninna som jag hjälper, med hennes bokföring. Och det är så kul när man ser att andra förstår det man försöker förmedla! Läste också om den fina feedback som du fick av redaktör – vad härligt! Själv hade jag samma erfarenhet nyligen, där bara några få små saker skulle läggas till. Man blir så glad när kunden är nöjd!

    Heja oss – och heja alla som vågar ta steget till eget!

    Emilia

    Ps. Köpte Privata affärer häromdagen – kände mig ubervuxen och tyckte genast att den tyska marknaden verkar intressant. Vad mycket man lär sig, oavsett om man köper aktier eller ej!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv