Jag har precis satt igång med ett nytt jobb för Aftonbladet Spara smart om pensionssparande. Tänk vad mitt intresse för pension har ändrats genom åren. Förr var jag, såsom många andra, rätt ointresserad. ”För långt fram i tiden”, tänkte jag.

Men nu tycker jag att det är jättespännande. Jag ser det egentligen inte som ett pensionssparande till efter 65, utan som ett livslångt sparande, för att hela tiden kunna öka livskvaliteten. Och skapa frihet.

Att jag är företagare har säkert bidragit till mitt stora intresse. Jag måste vara insatt för att kompensera utebliven tjänstepension och liknande.

Nu blir mitt mission att inspirera andra att tycka pensioner, och sparande överhuvudtaget, är något roligt. Genom att skriva lättillgängliga texter och plocka fram de bästa tipsen från experterna.

Undrar du över något? Skriv en kommentar eller mejla: hej@majastina.se

Jag hojtar när text och guide publiceras. Till dess får du gärna läsa ett av mina andra jobb för Aftonbladet: ”Kvinna: Förlora inte på din skilsmässa” (passar ALLA att läsa, även ni som inte tänker att ni ska skilja er förstås).

Förlora inte på din skilsmässaSå här förbereder du dig för det värsta…

… om du är i 30-årsåldern

… om du är i 40-50-årsåldern

… och om du är pensionär

 

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv