Mitt fredagstips är att besöka Hemmafix där vi tittar in hos den här kreatören:

Sara George – från Uppsala. Jag ska ge mig på hemmafixet hon tipsar om – en tavla där fina saker ska opp! Dessutom ska jag besöka vintagebutiken hon jobbar i, Presenta.

Men i dag blir det en annan butik: Åhlens. Sven och jag ska ta på oss ytterkläderna nu. Och klockan är bara 10:30! Det har blivit vår dagliga rutin denna vecka: Ut direkt, promenad runt ån och avsluta med ärende i butik.
I veckan har vi hämtat fina paket på posten, köpt garn och i dag ska speciell dagsbokspenna (hej i-land) köpas och barnkläder kollas.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response
  1. Det är så himla enkelt att göra en sådan tavla, i och med att man kan använda tejp på baksidan. Lite fusk och lite ful baksida blir det ju, men den ska ju inte synas… Jag har precis gjort en tavla med lila-rosa tyg, det blev sött. Kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv