Jag har gjort halva veckan på Bonus-redaktionen. Bonus är ett uppslag i Aftonbladet varje vardag. Reportage inom livsstil, relationer och böcker bland annat.
Jag jobbar med två livsstilsuppslag och en relationstext just nu. Väldigt, väldigt kul är det!

I går träffade jag Folke, 72. En härlig människa som ni kan läsa om i nästa vecka, på fredag.

På bilden ser ni några av de fina tjejerna som är Bonus- och Wendela-styrkan. Chefen Pernilla saknas på bild, även reporter-Helena, men det är Lina, Monica med jordgubben, Sara i rött har semester och Emma i randigt likaså, men Annika är på plats.
Bilden har legat i min telefon ett tag. Vi har sällan uteluncher nu. Men vi längtar efter de där heta dagarna. Snälla, några till innan hösten…?!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response
  1. Tack för kommentaren på min blogg! Din verkar också trevlig. Ska börja kika in här också. Och Bonus låter som en intressant redaktion. AB måste ha tokigt många redaktioner, alla jag känner har jobbat på olika…
    Förresten, såg längre ner i din blogg att du känner Cecilia. Hälsa henne från mig, vi har gått i samma klass!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv