Jösses vilken vecka det har varit!

Jag har haft två större, och ovanliga, upplevelser. I onsdags kväll möttes min nya, kvinnliga aktieklubb för första gången. Om det ska jag berätta mer i ett annat inlägg, men det var oerhört kul, intressant och jag är redan pepp på nästa träff.

Och i går var det dags för en annan spännande träff. Jag blev inbjuden till en bokklubb i Uppsala med åtta driftiga kvinnor som hade läst min bok och bjöd in till middag och samtal. SÅ KUL! Och givande. Det vill jag också berätta mer om, men i dag ska flera jobb slutföras så jag tänkte mest slänga in ett hej och en mycket trevlig sida att spana in: boken har blivit utvald och recenserad i Barnens bokklubb och deras tonårsdel. Se sidan i Barnens bokklubb här (PDF).

Fredagskram!

 

jag-bara-tvingar-mig-lite
Ur Barnens bokklubb.
About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv