Jag är ju van vid att bada nästan varje dag om somrarna. Därför måste jag ta varje tillfälle i år. Så det blev bad både lördag och söndag. I lördags efter lite solning och en runda runt sjön. I söndags i 16 grader utomhus, säkert varmare i vattnet, och regn från himlen.
Min pålitliga vapendragare i vattnet är min fina mor. Hon badar i alla väder.

I dag när jag – långt från bad – testade ännu ett nytt jobb på Aftonbladet, som webbredaktör för Sofis Mode, plingade det till i mejlboxen. Ungefär samtidigt som jag tittade ut på regnet.
I ämnesraden stod det: ”Plutten”. I mejlet: ”Saknar sin plutta. Under tiden badar han i en sjö.”

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
6 Responses
  1. Du är ju en sann och inspirerande badflicka! 🙂 Bra, det kan jag behöva. Har inte blitt så många dopp den senaste veckan. Vattentemperaturen sviker mig…

  2. Haha ja, i brist på annat att skriva så 😉 Nope, gick bara några år bakåt i bloggen. Fast jag skriver ju dagbok också, är otroligt kul att läsa i efterhand!

  3. Pappa

    Just det där söndagsmorgondoppet i regn och 16 huttrande grader upplevde ju jag som vanligt från den goa sängvärmen. Däremot fattar jag fortfarande inte varför badflickan frågade efter ett paraply…!? Tolv meter till badsjön. Vadå paraply? För att inte bli blöt? Eller? Jag bara vände mig om och försökte somna om. Puss.

  4. Maja-Stina

    Pappa: Pappaplyet var såklart inte till mig. Det var till Henrik, som skulle stå under och hålla varm, torr handduk. Badprinsessan är smart, hon.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv