Tänk, här ligger jag på en ö i Fjällbacka skärgård och bloggar. Det är 2012 men jag tycker ändå det är häftigt. I min värld. Lyssnar på Sommar också. Och ser Ingrid Bergmans sommarhus där hon hängde mycket. Solar benen och har badat. Pretty schyst allting.

Sen sist har vi roadtrippat lite. Sven satte ett löv i halsen på ett halländskt gårdskafé, vi har träffat fina bloggvännen Sanna irl, träffat Martina och M lite hastigt, gästat underbara Tjörn och besökt akuterna i både Kungälv och Uddevalla. High life alltså. Men nu kluckar livet på.

Och till nästa blogginlägg ska jag få till en öbild såklart. Några blogg-på-ö-utmaningar har jag kvar.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. Visst är det häftigt, tekniken, ibland känns det verkligen som att man lever i framtiden. 🙂
    Vad härligt ni verkar ha det! Blir så sugen på att åka till västkusten och lägga mig på en klippa…

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv