20150214-141445.jpgMin Alla hjärtans dag-present till familjen blev Bagerikassen hemlevererad för första gången – och varje lördag fram över. Vilken smart affärsidé! Nybakat bröd levererat i pappåse direkt till dörren. LYX! Så många gånger som vi har önskat ett bageri här i Industristan.

Det smakade underbart.

Dagen har fortsatt finfint. Med mormor och morfar som barnvakter har vi tränat ett tabata-pass, jag har yogat och ikväll blir det Aaltos och bio. Lovely!

Kärlek till er alla!

20150214-141858.jpg

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Ellinor

    Men vilken lyx! Borde väl finnas här i Götet också kan tyckas…Annars bakar jag gärna scones på helgerna. Efter två veckor i USA var det dock gröt som idag stod högst upp på listan 🙂
    Önskar er en fortsatt fin <3-dag
    Kram

  2. När jag var barn sålde eleverna i sexan (?) frallor i min småländska by. De kom förbi en vardagskväll, frågade hur många man ville ha av vilken sort och sedan väntade en påse i brevlådan på lördag morgon.

    Tyvärr görs det inte längre, men det var underbart när jag var liten!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv