Just nu pågår brasmys i Horla. Bella njuter på filten. Det är gott efter en hel utedag med krattor och sjöpromenad och grillning.

Morsdagpresenten gör sig fin med ved i. Den andra har jordgubbsplantor.

Och vi äter kvällsmat och dricker Söder-te. Sedan blir det kvällning med nya Härligt hemma. Visst är livet fint ibland?

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Åh så mysigt ni ser ut att ha haft det…och ja…det skriver ni ju att ni haft också så:)

    För ett tag sedan fick jag ett mail/meddelande från någon av er på hemmafix…tror att det var du…om tips på mina favoritsker eller något liknande. Har haft en del problem med mitt gamla arkiv, som fortfarande är borta och minns därför inte exakt vad det handlade om…och kanske är det för sent nu men ville iaf höra av mig och tacka och självklart hade jag gärna delat med mig:)

    Kramar och hoppas veckan startar fint!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv