Plötsligt var det onsdag.
Och det har hänt en del sen sist.

Uppsala lucia svängde förbi jobbet i måndags förmiddag:

Vi åt lussebulle, pepparkaka och jag mindes lucia 2000 då jag vaknade som Herrljungas lucia och vi bodde på hotell – i Herrljunga! Hanna, Annika och jag, som delade rum, försov oss. Men dagen blev fin ändå.

Jag har fått årets första julkort, från Wendela-tjejerna. Tack, saknar er!

Jag är stammis hos en av stans skomakare, som nu bytt ännu en dragkedja. I stövel nummer två. Därmed har mina stövlar kostat mig en tusenlapp i reparationer i år. Kan tyckas att jag kunde köpa nya istället, men häpp, här ska återvinnas och användas och skomakaren får arbete och hjulen rullar på.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
4 Responses
 1. Fint. Jag missade hela grejen med Lucia på grund av sjukdom och fot(o)modellande. Fast Ola lussade för mig på kvällen. Inte så illa faktiskt.

  Kram! Nästa gång ses vi Uppsala!

  Psst. Jag vet ju att ni också är på jakt. Men har ni några heta leta-boende-tips?

 2. ..och jag missade lucia nu i år. Fina minnen du bjuder på! Själv fick jag aldrig det erbjudandet, så är det ibland. Helt rätt inställning du har till dina skor, har själv blivit mycket mer medveten när jag shoppar.

  kram

 3. Igår fick jag äntligen också se ett luciatåg, men det var väl värt väntan för det var ett av de vackraste och mest skönsjungande luciatåg jag någonsin sett. En väldigt vacker svensk tradition som rörde många till tårar.

  Skall ni fira julen i Uppsala eller åker ni söderut?

  Kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv