I dag kan ni läsa mitt Wendelauppslag i Aftonbladet. Det handlar om föräldrar och sociala medier. Hur tiden ska räcka till. Och om hur småbarnsföräldrarna gör. Jag har intervjuat föräldrarna Fredrik och Therese Nygren och sociala medier-experten, och mamman, Johanna Ögren.

Jag har varit vaken sedan 6:30. Sympati-gick-upp med Henrik som jobbar. Och jag jobbar också. Med avbrott för promenad i sol och arton minus. Det bet i kinder, näsa och ben. Insåg min brist på Uppsalagator-kunskap när jag lurade en joggerska åt vänster när hon i själva verket skulle åt höger – insåg jag när hon var försvunnen. Förlåt.

I dag ska det bli tågresa söderut för mig och Henrik.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. Så lustigt, läste precis detta reportage innan jag klickade in här 🙂 Väldigt intressant. Hoppas att ni får en fin färd söderut. Än strålar solen från en klarblå himmel även här.
    Kram

  2. Resa 🙂 Skoj, vart ska ni? Fnissade lite åt ditt misstag med joggerskan. Man känner sig som en riktig bov efter en sådan grej. Men är säker på att hon hittade rätt sen ändå. Om inget annat fick hon ju lite extra motion ;). Måste erkänna att jag inte läst din artikel än, men ska försöka hitta den på webben, för det kan man va? Kram vän!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv