Det finns någon som gillar jordgubbar

Och som fyller sju månader – I DAG.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
  1. Grattis på sjumånadersdagen till fina Sven! Tänk vad tiden går…
    Så ni planerar bröllop? 🙂
    Nej vi är inte gifta. Något frieri har inte kommit – trots att jag gett honom flera überperfekta tillfällen, med t.ex hummermiddag under stjärnorna på stranden på Maldiverna, mys med massa levande ljus ensamma på en strand på Seychellerna… Min karl fattar helt enkelt inte att ta tillfället i akt. 😛 Och nej, jag må vara gammalmodig men jag tänker inte fria. 🙂

  2. Mumsigt! Och grattis till Sven på 7-månadersdagen 🙂

    Sv. Det tycker jag absolut du ska göra! 🙂 Det är ju det bästa som finns!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv