I dag hade min farmor fyllt 90 år. Hon var världens snällaste. På riktigt. Inget jag bara skriver. Jag minns bara en gång när hon blev lite lite arg på mig. Det var när jag rev sönder en kortlek. Varför gjorde jag det egentligen? Det hörde inte till vanligheterna.

Farmor var väldigt chic och jobbade på parfymeri, med smink och färg.
Hon svarade även så här i telefon:
– Astrid Fransson, god middag (eller god kväll).

Här är jag med mormor, farfar och farmor på min student. Nästa gång jag är i Herrljunga måste jag hämta lite fler bilder. Älskar gamla bilder.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
  1. Klart du får fråga vad den landade på i pris. (Fast jag skäms lite…) den slutade på dryga 900 med frakt. (!) Man kan få mycket billigare! Men jag ville ha den och var lite väl hetsig på budaknappen…

  2. Åh va kul med gamla bilder! Jag måste hem till mina föräldrar och leta upp kort från när jag var liten:-) Hoppas att du har haft en bra dag! Kram

  3. Åh.. fin farmor! <3 Fina minnen men jobbigt med saknad! Jooo.. jag vill ju helst jobba med dagis! Men när man inte har någon full utbildning är det riktigt svårt att få vikariat.. speciellt i mindre städer som Mariestad. =) Kram!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv