Jag får utbildning just nu, på Upsala Nya Tidnings webbredaktion. Jag ska troligtvis hoppa in som nyhetswebbare där i höst, kanske redan nästa vecka. Och nu har jag fått tre dagar utbildning och i dag blir det fjärde passet, klockan 15-23.
Jag var tvungen att hålla mig vaken länge i går, så att jag inte blir sömnig ikväll.

Jag har en väldigt bra utbildare som heter Per. Han är noggrann och det diggar jag. Vill ha saker snygga.

Henrik jobbar ju också i huset, men han och tv-redaktionen är på kickoff nu. På en stor herrgård nånstans jag inte minns namnet på.
Det är så många nya namn nu. I går joggade jag runt i ett vackert villakvarter och lärde mig lite nya gatunamn. Swedenborgsgatan kändes mest hemma, Stagnelius mest Kalmar. Allra mest måste jag komma ihåg min egen nya gata.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
 1. Shit så spännande! Och kul att du får fortsätta vara på redaktion. Kommer ihåg att du verkligen ville det när vi sågs för typ..eh..ett stort antal månader sen… 🙂

  Imorgon har jag en sån där välbekant jobbutmaning framför mig. Sitta med på ett möte och vara strateg. Känner mig nästan lite viktig 🙂

  Kram på dig!

 2. Underbara du! DU är bäst Maja och mina tankar finns hos dig och familjen hela tiden nu!

  btw, du är ruggigt snygg i ditt röda läppstift! Hur får du det och sitta?

 3. Kul att du verkar trivas i nya staden och framförallt på nya jobbet!
  Bra att rekognoscera omgivningarna lite, då kan du förhoppningsvis guida och/eller tipsa mig den dagen jag kommer på besök till Uppsala.
  Kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv