… är alltid speciell. Få igång teknik. Försöka att inte spilla ut kaffe (nu blev det en kopp över bordet och som tur var slukade min kalender det mesta och luktar nu kaffetant). Komma ihåg namn. Och framför allt: rodda sajten Sofis Cityliv, en del av Sofis Mode.
Detta är en min arbetsplats de två kommande veckorna + en vecka lite senare.

Annars då?
Gårdagens stora plus: jag fixade måndagsjogg i 30-grader skuggvärme. Dryga halvmilen utan stopp!
Och som jag svettades…

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
4 Responses
 1. Den där joggen fixade du bra. Sanningen är den att jag faktiskt tvekar när det är så här varmt 🙂 Men det är ju bra att jag kunde motivera ändå. hihi..

  kram på dig och var rädd om kaffet 🙂

 2. SV: Idag tänkte jag inte alls när jag badade mer än ”iiiiiiiiiiiiiihhh”. Men jag fick mersmak, så vid nästa dopp när det känns tungt då ska jag tänka på dig och bara görat 🙂 Kanske blir det redan ikväll efter ett sent joggpass…

  kram kram

 3. Cecilia

  Jag intervjuade en professor emeritus i fysiologi, han tyckte inte att man skulle anstränga sig nu… Men om man måste så skulle man göra det i skuggan så du gjorde rätt och jag är mycket imponerad. Men, jag tror nog du behöver ett soft bad imorgon, hoppas du hinner se mitt sms! 🙂
  Kram!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv