Det är bra att ”bo in sig”. Sova ut. Äta frukost så länge du vill. Faktiskt hinna packa upp en flyttpåse som har stått i hallen en hel vecka. Borsta håret först fyra timmar efter att du har gått upp. Tvätta sju påsar kläder. Gå en liten sväng i höstsol och upptäcka ett Ica ligger 100 meter från ditt nya hem (och slippa betala en hundralapp igen för lite juice och mjölk och yoghurt). Göra köttfärssås som får puttra länge. Måla naglarna röda. Och hänga i soffan med vin och Lite sällskap.

Det är min fina första lördag i Uppsala, ledig, med mitt fina sällskap.
(Vi är gladare än vad vi ser ut).

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
7 Responses
 1. Låter som en perfekt lördag i mina öron. Hoppas att söndagen följer i samma tecken.

  Här i Paris har det varit sommarvärme de senaste dagarna. Igår var det nog över 25 grader. Jag satt ute på balkongen och åt middag vid 21-tiden och då var det fortfarande varmt. Hade bara ett linne på mig!

  Idag ser ut att bli ytterligare en vacker dag, så jag skall alldeles strax ge mig ut på nya äventyr.

  Stor kram

 2. Ni ser ju ut att ha det himla mysigt må jag säga 🙂 Uppsala är ju bra! Min bästis jobbar i stan på universitet, men bor i Sthlm.

  Att åka rullskidor och springa efter mörkrets inbrott är något jag verkligen rekommenderar. Vi gjorde samma sak i morse fast i morgondimma. Precis lika härligt 🙂

  SV: Det där mötet. Ja det är sånt jag brukar syssla med på arbetstid då och då. Sitta med och komma med goda- och kommunikationsstrategiska råd… Tänk att de lyssnar på mig?! 😀 Denna gång var det ett projekt på Länsstyrelsen som ville ha min hjälp. Så mer spännande än så var det tyvärr inte…

  Hoppas ni har en skön och härlig söndag!

  Kram m

 3. Mimmi

  Åh va glad jag blir att ni har så mysigt! Låter som en riktig drömlördag! Vi har promenerat i vackra Hovs Hallar idag. Nu blir det fika: Wienerbröd med chokläääde sen tacos. En riktigt mysig söndag! Puss och kram från Halmstad…

 4. Kan bara säga att så fort examen passerats hägrar gärna underbara Uppsala. Eftersom jag inte kan bo i mitt älskade Lund och jobba i Sthlm. 🙂

 5. Hej!

  Härligt att ni börjar bo in er i nya lägenheten 🙂 Samma här faktiskt, förra veckan var riktigt tuff på jobbet och hemma på kvällarna skrek flyttkartongerna efter min uppmärksamhet. Så bloggen fick sova lite. Kommer snart visa hur vi bor. Ska bara ”piffa lite” 🙂

  Ha det så bra!
  Kram Sanna

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv