Varje dag är det något fix inför ”the day”. I dag: snack med Försäkringskassan om föräldrapeng (mitt fall med FA-skatt är inte helt solklart) och Henrik såg minst sagt vuxen ut när han kom hem – med babyskydd. Väldigt kul att han cyklade hem genom stan med bilbarnstol på styret.
– Det såg nog lite makabert ut, men de hann nog inte se, för det gick så fort, sa han sött.

Ja, såna är vi, med bilstol utan bil. Men vi måste ju ha något när vi åker hem.

Se också hur fint hans röda skor matchar innertyget…

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
8 Responses
  1. Nämen! Har du den här bloggen också! Va kul! och va KUL med en bebis! Hoppas att han/hon tittar ut snart och att allt går bra för er! Kram Emma

  2. Men så bra!! Att ni hittade ett, och här i Uppsala också, prima prima! Och rött, matchar vagnen ju 😉 Fint!!
    Idag fick mamma släppa av mig några hundra meter ifrån huset eftersom hon hade tokbråttom hem till Sigtuna igen. Då fick jag gå med vagnen (och Majken däri) samt babyskyddet hängande på armen bredvid. Såg nog också lustigt ut. Eller så såg det ut som att jag skaffat två barn alldeles för tätt… hehe.
    Kram! (Och du har precis fått mail!)

  3. Va kul med fler bloggar! Va kul att du gillar min blogg, då blir jag glad! Din blogg ligger nu i mina bokmärken, jag gillar din också! Spännande och se när den lille/lilla vill titta ut!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv