Vi har det så gott. Solar, badar, softar och grillar ute på öar.

Tänder brasa, läser, shoppar och myser när det regnar.

Eller bara gör massa annat.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. ÄNTLIGEN!! 🙂 Är ni i Uppsala alltså! Tjoho! Men ni verkar ha haft en underbar semester, härligt!! Hoppas det känns ok ändå att vara tillbaka! Ja, vi ses jättegärna!! Roadtrip till helgen blir dock svårt.. 🙁 Mattias får sin semester nu på fredag och vi åker till Värmland på lördagen för en vecka där. Men vi ses jättejättegärna nu i veckan, om ni har möjlighet? Vi kan imorgonkväll, eller på torsdagkväll! Vore skoj om ni kunde! Stor kram, och välkomna tillbaka!!

  2. Vad kul! Imorgon ska jag träna (var ikväll jag menade angående ev. träff, hihi), men på torsdag passar det perfekt! Skoj! Och grillning på er gård låter ju underbart! Jag är ju lite korvanti.. men jag kan ta med någonting annat att grilla till mig, är lugnt! Mattias gillar (läs: älskar) korv så han tar med sig några som ligger här i kylen. När på torsdag passar det att vi kommer? Åh så mysigt det ska bli! Kramar!!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv