Här är hon. Min nya svarta skönhet till vän.
Det är hon och jag som ska göra Uppsala säkert i vår.

[Tack mamma och pappa för fina julklappspengar.]

Det mest perfekta vid köpet av min nya vän (förutom att cykelhandlaren var strålande pedagogisk och lyssnade till alla mina cykelfrågor) var att det kom in ett mycket trevligt par, där frun hade köpt en likadan för ett tag sedan. Hon var SÅ nöjd. Maken skulle nu få ärva hennes svarta pärla och hon skulle köpa en röd, likadan.
Då kändes det ännu mer perfekt att trampa iväg.

I cykelförrådet trängs nu fina sköngröna pilen bland de andra cyklarna. Hon surar lite, men ska få luftas emellanåt. Hon är nu gratis-lagad eftersom jag köpte nytt. Och på något sätt kände jag mig därmed som en dubbel vinnare.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Vad kul med en ny cykel!

    Svar: Tack för löpartipsen! När isen är borta från motionsspåret, så ska jag testa och se hur långt jag kan springa. Ska jag springa det fortaste jag kan eller ska jag springa lugnt?

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv