Vi är tillbaka i Uppsala. Tillbaka till vardagen. Och i dag var Sven och jag tillbaka till barnmorskemottagningen Hjärtat, där vi gick när han låg i min mage.

I dag träffade vi föräldragruppen igen och fick se vilka bebisar som gömde sig i alla magarna. Så spännande – och overkligt att alla nu satt med en egen bebis.

Sven hade sin nya t-tröja på sig som han fick av Matilda i helgen. Tack snälla du. Han superdiggar den.
Hos Matilda och Mattias fick vi dessutom trerätters, vilket jag ska bildvisa fram över.

Åh, jag har så många fina bilder från vår semester också. Men dagarna går så fasligt fort nu. Vi försöker börja varje dag med en riktig sovmorgon, Sven och jag. Det tycker vi att vi är värda.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
9 Responses
  1. Visste inte att du har en egen blogg. trevligt =)
    Hornen köpte jag från en loppis-sida på facebook: Köp, Sälj & skänkes Uppsala. Drygt 1 meter bred som mest men jag är så glaad. Dock är jag en sådan som snabbt tröttnar på saker och vill byta stil så vi får se hur länge de kommer sitta uppe. Just nu älskar jag min krona <3

  2. Så liten och fin han är.
    Skönt att landa i varadagen igen efter alla helgerna. Nästa gång ni kommer söderut får vi försöka styra upp en liten fika!
    Kram

  3. Oj oj oj, detta är allt en liten varelse som precis har börjat sin vandring på denna jord! Roligt att du vill följa min blogg. Jag tycker det är roligt att följa din blogg. Du har så fina bilder och så är det inspirerande att hitta andra bloggar från Uppsala dessutom!

  4. Hej Maja-Stina! Och hej Sven också såklart 🙂 Sv: Åh, vad roligt att du tycker att det skulle vara roligt att publicera bild av hur man kan använda smycken i heminredning. Vad glad jag blir. Nu ska jag klura och fota lite och så återkommer jag till dig. Kram Sara

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv