I går applåderade vi så händerna blev alldeles röda. Det var Horla Triathlon. Då simmar de i sjön, cyklar nästan tre mil tror jag och så avslutar de med spring. Spring förbi vårt hus! Perfekt lördagsnöje att heja på.

Vi stod på altanen från första till sista man. Och gudars, vad bra de kämpade. Vi försökte att pigga på med hejarop, musik och ”det är inte långt kvar!”. Plus grillad korv med bröd för oss som i hejarklacken.

Mest applåder fick mammas frisör Jenny, Ulrika som jag har gått i samma skola som, mannen som hann säga ”fint hus ni har!” och självklart killen från Hol som nu bor i Uppsala som vi nästan hyrde lägenhet av. Lustigt. Plötsligt ropar någon: ”Hej Uppsala! Ni hyrde nästan min lägenhet!” Världen är så liten. Även i Horla.

Henrik filmade en snutt.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
 1. Min bror gjorde det där för några år sedan, är mäkta imponerad. Själv håller jag mig till mitt eget triatlon, dvs. cykeln hem från jobbet, en tur i löpspåret och sedan en dusch *haha*

  Så sommarfin du är!

  Kram

 2. Sara

  Åh, vilka fina sommarbilder! Och gött med korv med bröd också, ser jag! =)

  Tänkte bara säga tack för senast. Jag var så glad att ha er här med all er härliga energi. Jag har massor mer att fråga om inser jag nu, med bröllop och allt! Hurra!

  Lycka till och jag kan baka fler bullar om ni kommer igen!

  Kram från Sara

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv