På Sofis Mode har jag gjort Dagens look varje dag. Till exempel den här i fredags. Du hittar fem snygga kvinnor i olika kläder och läsarna får rösta vilken kvinna som har dagens snyggaste look. Enkelt.

Det svåra är att hitta bra bilder. Röda mattan-bilder blir bäst eftersom de står där och vill synas. Men oj, va många paparazzi-bilder jag spanat på. Och jag blir mer och mer övertygad. Fashionkändisarna är lika enkla och vardagliga som alla andra – när de inte står på mattan.

Henrik lekte paparazzi i fredags. Jag var ovetandes.

Men så ropar någon – och jag blir alldeles rädd, men ler såklart (det gör inte Hollywoodkändisarna, de täcker ansiktet med en hand).

Tänk så många gånger jag gått på den där Bondegatan utan att min kille sitter i ett fönster och visslar. Och fotar.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
6 Responses
  1. Hanna

    Wow, snygging! Stockholm klär dig verkligen! =)
    Roligt att höra att du verkar trivas. Hur länge räcker jobbet? För det var väl sommarvik…?
    Stor kram från Västkusten

  2. nä du, en hund är det inte tal om 🙂 Har alldeles för mycket för mig med flygningar och allt. Just nu fungerar det eftersom jag har en jour-gudmor till Jazz som tar henne i tid och otid om jag måste åka iväg. Men jag lyckades iaf rädda en hund från hundhemmet på irland, det är inte fy skam! Om du vill kan ju du också bli jourhem, man är det oftast bara några veckor eftersom hundarna blir bort-adopterade ganska snabbt.. (sjyssta paparazzi bilder btw) 🙂

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv