I går var det dags för en överraskningsdag i Stockholm. Fina Lisa fyller 30 på onsdag och hon skulle såklart firas! Först överraskade Linda, sedan fick Lisa första utmaningen då hon till slut mötte upp mig, Henrik och Sven på centralen.

Vi gick tillbaka mot Lisas och Gustavs entreprenörshus i Gamla stan (som är värt ett helt eget blogginlägg – så coolt) där Lisas låtsassyrra Anna överraskade. Hon och Gustav hade svängt ihop brunch, Lisa fick krona på huvudet och dagen kunde börja:

Lisa visste såklart inte vart vi var på väg. Men eftersom hon är en äventyrlig tjej så skulle det bjudas på äventyrsbana i Älta. Vi var ett kul gäng som dök upp – med både bebis och en lånad chiuaua.

Äventyr på höga höjder blev det! Först: klättra 15 meter upp och gå på en stock – utan att hålla sig i något! Lisa satte ribban:

Hon klarade det som ingen annan klarade – att gå hela vägen. Men alla var ruskigt duktiga, alla utom jag, som passande nog passade bebis.

Och trodde att familjelyckan skulle gå i krasch när bebisens pappa var i luften:

Men han kom ner. Alla var glada.

Dags för prövning två: klättra upp 18 meter i luften och åk linbana genom trädtopparna. Där längst uppifrån:

Se så liten Linda är.

Och så var det min tur att göra något. Jag fegade först ur. Tänkte på hur ledsamt det vore för Sven att berätta att hans mamma ramlade ned 18 meter för att åka linbana när han var fyra månader.

Jag klättrade upp för den där stegen, tog första steget i trädet och klev sedan ned.

Men. Det är aldrig kul att bli ihågkommen som mes – så, jag gjorde det!

Lyckan efteråt!

Ja, vilket äventyr! Och vilka lyckliga äventyrare som åkte tillbaka till Stockholm och myste i världens bästa entreprenörshus med levande brasa i Gamla stan med underbar middag och kreativ konst:

Sven trivdes fantastiskt bra bland alla fina människor och så fick han ju träffa Linda för första gången.

Kärlek! Å tack Gustav – grymt fixat!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv