Nu kör vi i mörker genom Sverige. Mot Uppsala. Mammas bil är full av saker som förhoppningsvis ska få oss att känna oss mer hemma i nya lägenheten och nya stan.

I Laxå stannade vi för att äta hamburgare. Och där träffade vi fina kusin Per. Enda kusinen som jag inte träffade i går.
Härligt, nu har jag kramat alla.

När jag lånade toaletten i Laxå hörde jag plötsligt en röst tralla Ted Gärdestad väldigt högt. Väldigt högt, så jag fnissade. Och så hörde jag att det var Henriks vackra stämma. En del känner sig hemma även på burger-dass.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. nya lägenheten? nu har jag missat något här ser jag… vart? hur? 🙂 grattis oavsett! härligt!

    önskar jag hade ett tips på frisör… men än har jag inte klippt mig i denna stad. har alltid klippt mig hos samma hemma i sigtuna, men nu jobbar hon inte längre så jag måste också försöka hitta någon här i stan..
    vet att mattias klippte sig på något bra ställe förut, men har ingen aning om vart! och nu är han på jobb så kan inte fråga.. hmm..
    fika, absolut! jag är alltid på på fika.. hehe!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv