Tillbaka i Stockholm efter en underbar Alingsåshelg. Jag badade igår! I Horla, när vi öppnade upp stugan. Det var faktiskt varmt. Och jag har bildbevis, som kommer.

Lördagen blev en härlig dag också. Från kl. 15-24 satt vi uppe på grannarnas terrass och njöt. Stornjöt. Grilla, sola, läsa, prata, dricka, skratta, prata ännu mer… ja, fantastiskt är ordet. Tack.

Laddad för en vecka på nöjesredaktionen nu. Om en kvart sticker jag, fotograf och filmfotograf ut på en väldigt kul grej.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Jag tänkte faktiskt på dig i helgen då jag gick förbi huset som jag tror inrymmer er lägenhet. Undrade just om du var hemma eller om du spenderade helgen i huvudstaden 😉
    Kram

  2. Hej! Tack för din kommentar hos mig. Lät skönt att ha badat! Jag blev sugen på att följa din blogg, men hittar ingenstans där jag kan ”ansluta” mig. Kan man prenumerera på din blogg?

  3. Sv; Låter kul med Stockholm men jobbigt att vara ifrån sin sambo och man. Hur länge är du i Stockholm? Jag åker eventuellt upp på fredag och hem på söndag igen.
    Stor kraaam

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv