I maj skrev jag en gästkrönika för Alingsås Tidning. Den innehåller bland annat min bostadslista. Listan över alla bostäder jag har haft.
Och nu är jag på väg mot min fjortonde. Vi ska flytta från Alingsås till – Uppsala. Förhoppningsvis. Uppsala är nämligen snorsvårt att hitta bostad i. Det går inte ens att söka andrahandare. Såsom det ändå gör i Göteborg och Stockholm.

Det är självklart sorgligt att lämna vår finafina Alingsås-lägenhet, men Henrik har fått ett finfint jobb i Uppsala.
Just nu avslutar han dag nummer fem, med en föreställning med nya redaktionen. Härligt!

Så: har du några tips på bostäder i Uppsala? Vi tar tacksamt emot.
Jakten har börjat.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
6 Responses
 1. har vänner i Uppsala- ska kolla in om någon har lägenhetskoll- Men jag vet att du har rätt 1:a hand är så gott som kört tyvärr 🙂 Men ni hittar något bra jag lovar!!
  Uppsala är förövrigt en härlig stad så ni kommer säkert trivas!
  kram

 2. Tyvärr är jag inte så hemma i Uppsala (men skulle kanske ta tillfället i akt och komma och hälsa på er).
  Tråkigt att behöva lämna den fina lägenheten i Alingsås. Hade mer än gärna tagit över den.
  Kram

 3. Operera underlivet skiter jag i, men jakten på bostad är intressant. Tänk att hänsynslöst ge sig ut på en bostadjakt och ha pengar på banken och bara handla , då kan man köpa ett par stycken och sedan se var man trivs bäst, då blir alla mäklare lycliga, fler sådana vill vi ha, pok hoa moa

 4. jag håller, som sagt, öron och ögon öppna för er i denna hopplösa bostads-stad! 😉 har du kollat blocket? det var där kusinen hittade sin.
  håller tummarna, eftersom det är en miljard studenter som köar och tokjagar lägenheter mest hela tiden. hopplöst! är det fast jobb han fått? isf kanske det är lättare att köpa… fast, läste iof nyss att bostadspriserna var jättehöga just nu i uppsala. suck!
  nåja, hoppas det löser sig. jag ska som sagt hålla öron och ögon öppna!
  kram M

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv