Från torsdag till i dag har min älskade lilla mor varit här. Så mysigt. Vi har repeterat stickning som ni ser här över. Jag ska i kväll starta projekt: bebisfilt till den lilla/lille i magen.

Vi har gått promenader, shoppat, ätit goda middagar, utelunch på favoriten Unico (mamma gillade också), fikat på Fågelsången, tittat på tv och film och pratat i massor.

Och jag kom in i stickningen.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
9 Responses
 1. Annica Korpås

  Bra gjort Ingela, trodde aldrig jag skulle få se dig lära någon att sticka. Stickning är rogivande, är snart klar då kommer det med posten. Kram till Er.

 2. Pappa F

  Tack för ni tog hand om mammis och kul att hon lärde stickning. Men här hemma har det varit kaos i Horla-köket. Lördagsmiddag med ett pkt bacon, två ägg (från steppande höns, förstås) och så brynt potatis från egenhändigt kokta. Toppade med lite ketchup å en Fanta, som jag fick med kebabtallriken från Pizzeria Milano i fredags. Men nu är mamma hemma och det luktar filé och stekta kantareller. Livet har landat igen. Pussa på grodden! Mamma hälsar: PS I love you.

 3. Tack för fina kommentarer!

  Moster: Du är gullig du som stickar till Grodden.
  Å pappa: ”Livet har landat igen” var dagens finaste mening. Stämmer så väl. Det blev väldans tomt utan mammis. PS. The same.

 4. Woah! I’m really loving the template/theme of this website. It’s simple,
  yet effective. A lot of times it’s very hard to get that ”perfect balance” between user friendliness and visual appeal. I must say that you’ve done a amazing job
  with this. Also, the blog loads very quick for me on Opera.
  Outstanding Blog!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv