Jag älskar att fylla år. Speciellt när man sitter på ett tåg, på väg mot Stockholm och på väg mot Grand Hotel. Födelsedagslyx. Fått massa fina grattishälsningar och fick välja lunch helt fritt. Kebab i bröd, kan inte bli bättre.
Och: haffa dagens Aftonbladet där jag har ett Bonusjobb om att byta karriär. Och dagens Unt! Där är en krönika om Ikeas nya katalog.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
6 Responses
 1. Hej Maja-Stina!

  Vet vilket hus dina föräldrar har byggt – det har blivit jättesnyggt!! Brukar gå runt sjön ganska ofta så man har allt haft koll….. 😉

  Började bygga vårat hus 2008, ett hobbyprojekt som bara håller på på helgerna – men nu börjar det arta sig.

  Ha det så gott,
  Fredrik, Annat nybygge i Horla

 2. Hej!
  Såg att Fredrik redan svarat dig men såg att du skrivit ett inlägg till i bloggen.
  För att komma till vårt hus så svänger du in direkt till höger efter backen ifrån Horla-by (Sjövägen 9). Då kommer man till den lilla badplatsen med badbrygga, inte den större kommunala. Vårt hus ligger precis vid den lilla sjön, Kärringsjön som sitter ihop med Storsjön.
  Och det stämmer att vi kör dubbelbygge 😉 Ett litet fritidshus i Horla och ett lite mordernare större permanentboende utanför Kungsbacka! Så nu kommer det inte hända så mkt på Horla-huset då Fredrik skall bygga på det andra…under tiden kommer jag och våra små barn att bo i Horla på helgerna..så du träffar säkert på oss på nån promenad runt sjön. Ert hus i Horla är såå snyggt! Mkt bra gjort! 🙂
  /Camilla

 3. Hej igen!
  Ang det du skrev i vår andra blogg..så..nej, vi har ingen anknytning till Horla. Fredrik köpte vår tomt där med ett litet rött sommarhus på för ca 15 år sedan, sen trivdes vi så bra men huset var i sånt dåligt skick…så var totalrenovering eller nytt.. det blev ett nytt. Pendlingsavståndet till Göteborg är så bra så det går att utnyttja sitt fritidshus på helgerna! Vi anser oss få det bästa av två världar…sjö+skog och på andra stället..havet! Blir inte mkt bättre! 🙂
  Och tack Pappa F för erbjudandet! Jag tror att min man stannat och gett dig nån komplimang för huset när vi gått runt sjön! Som sagt vad..det är ett fantastiskt snyggt hus ni byggt!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv