Jag har en ensam fredagskväll långt bort från fredagsmys. Häller upp kaffe, gråter en skvätt till Arga snickaren, tittar hur tjejen i huslängan mitt emot möblerar om sina vita möbler (tänk när JAG får) och känner mig lite småkrasslig. Jag suckar mest.

Och då, mitt i allt trist, kommer ett MMS.

”Pippi i badrummet”.

Ella, Pippi, gudbarn Korpås. Kärt barn har ju många namn.
Tack, nu fredagsler jag.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response
  1. Pappa

    Sitta där och smådeppa! Varför slog du inte en pling till mor och far? Men det är klart att Ella-bella lyser upp en trist fredag. Puss!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv