jayfu-uppsalaVilken lyckad kväll vi hade i går! Som jag skrev så har mitt mammagäng testat en mängd olika restauranger i Uppsala, men vi hade tills i går inte lyckats prova Jay Fu’s, trots att vi hört så mycket gott om stället. Förväntningarna var skyhöga – och det var så bra som vi hoppades. Supergod mat och dessutom fick jag en mindre vinprovning då jag tvekade mellan två vita viner. Mycket fin service och så snygg dukning. (Pressfoton: Erik Nissen Johansen)

Foto: Erik Nissen Johansen

I taket hängde den här snygga lampan – som jag fotade, men jag fick tyvärr inte med någon bild hem på fina mammorna (nästa gång!):

majastina-jayfuOch så hemligheten med att faktiskt ha månatliga mammamiddagar: Boka alltid nytt datum direkt. Nu längtar jag efter februari!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv