Henrik och jag fick låna bil och tog med lapp med fyra intressanta objekt, fikaväska och kompassen mot Uppsala. I dag skulle det nämligen bli lägenhetskoll. Bostadsrätter, vilket känns spännande, läskigt och kul.

Fyra objekt, allt från tvåor till tvåochenhalva och trea. De låg i Höganäs, Fålhagen och Luthagen.
Och det blev olika betyg efteråt:

På visningarna var den här viktig:

Vi kollade väderstreck på balkongerna. Och efter koll, känsla och kritiska funderingar så kom vi fram till att inget av våra fyra objekt passar oss.
Så jakten går vidare. Tips mottages tacksamt.

Vi fick i alla fall en härlig titt på stan. Bland annat smörgås&kaffe-fika vid Fyrisån:

Vi har lärt oss mycket om Uppsala idag. Fint!

Nu valvakar vi i soffan. Spännande!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. tjusiga foton!
    synd att ingen av lägenheterna passade, men så är det ju ibland, bara att hålla ögonen öppna för andra! det måste ju kännas hundra!

    där är ni ju vid ån, nära vår lägenhet! hihi! mysigt mysigt! var längesen jag strosade där vid ån nu, kanske borde ta en sväng med tillan snart igen! gillar det där vattenfallet mest av de som finns i ån! så maffigt!

    du kan hälsa till henrik att jag aldrig känt att lantmännenhuset luktar någonting, däremot så surrar det därifrån, men det hör inte vi här. det gör däremot de som bor precis brevid (det finns ju lägenheter som har sina balkonger precis mot lantmännen), och då måste det nog störa litegranna kan jag tro. men det där med doften har jag aldrig tänkt på, så, därför luktar det inte.. (då hade jag känt det!) 🙂

    kram!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv