I går, utanför Globen, fanns inte bara Henrik. Där satt en fransman i en cykeltaxi. Henrik hade alltså bokat cykeltaxi från Globen. Över Skanstullsbron, hela söder, genom Gamla stan, bort till Kungsholmen. Fransmannen hade hjälp av en liten elmotor ska sägas.
Det var en enormt kul resa för oss där bak, som korkade upp en flarra sött och myste runt. På vägen fick vi många stora blickar – och leenden. Vi såg nog rätt kul ut.

På Kungsholmen stannade vi utanför Hudmakarna där det blev pedikyr!

Eftersom det var en väldigt snäll hudterapeut fick jag även lite huvudmassage.

Med underbart fina fossingar stack vi iväg genom stan. På vägen ringde telefonen och det sjöngs skönsång.

Sen blev det favoritrestaurangen på söder.

Jag är fortfarande superlycklig. Vilken dag!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
7 Responses
 1. NEEEJ, jag skrev jordens längsta kommentar och sen glömde jag skriva koden här nedanför och så försvann allt! Suuuuck!
  Nåja, då börjar jag om då.. lite kortfattat: GRATTIS i efterskott! Du ser ut att ha haft en underbar dag! Skoj med cykeltaxi!!
  Spännande med fotona från vår träff, jag blir nästan lite nervös.. hoppas jag slipper skämmas sen! 😉 (Får jag bestämma foto själv förresten? 😉
  Ja det är lite lustigt det där med kommentarerna. Att det krävs något sådant här för att många av läsarna ska skriva en rad, men det är ju jättejättekul att de skriver! Verkligen! Blir helt varm i hjärtat av varenda en! Det som är knasigt är de som fortfarande INTE skriver något trots att man droppat en sådan här sak! Haha! Även om jag fått dryga 140 st, så är det ju ändå ca 300 st som INTE sagt något. Det kan jag tycka är lite lustigt… och då tänker jag, vad är det man ska skriva för att varenda kotte ska skriva något? Haha. Det går nog inte att lösa tror jag bestämt. 😉 Men det är inte hela världen, är bara lite småintressant kan jag tycka! 🙂 Kram till dig!

 2. Tack gulliga du 🙂
  Du är mer än välkommen på en kopp kaffe om du har vägarna förbi Götet 🙂
  Vi flytte om 1,5 månad så snart måste man börja packa!

  Ha en härlig helg!
  Kram S

 3. Den där pedikyren blir jag lite nyfiken på minsann. Vad kan de göra åt mina ”efter-marathon-blånaglar” månntro? 🙂 De ger liksom aldrig upp. Fortsätter att vara kvar och vara blå…

  En fin kväll du fick! Kram och kärlek till dig och H!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv