I slutet av augusti har jag tänkt inreda Svens barnhörna. Som så många andra älskar jag vimplar. Färgglada vimplar! Och nu såg jag några tjusiga på Signerat som ska klickas hem. De heter passande nog augustikalas, i design av Dahlia Textilverkstad.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Tack för din kommentar! 🙂

    Viplar är så fint!! Kul att inreda barnrum.. För mig blir det en rensning av barnrummet i veckan.. Måste rensa bort leksaker som inte används längre och fixa lite. På senaste tid har det blivit en röra av allt.. Gillas inte! Var sak har sin plats.. 😉

  2. Ja dom där är så fina! Massor av klara fina färger.
    Jag ska snart ta tag i det oinredda rummet här hemma och förvandla dett till ett barnrum. Det kliar i fingrarna, lusten och inspirationen finns men inte orken. Fast, varför stressa… 🙂

  3. ÅH så fina de var! Jag äslar också vimplar! De ska Eliah också få ha i sitt rum sen:) Vilka utflykter ni är på, kom hem snart, så vi får fika & äta lunch:)

    Kram Emma

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv