20150716-204229.jpgJag läser väldigt många böcker och magasin nu när det är sommar. Ett mål jag har varje år är att läsa minst en bok på engelska. De senaste åren har det gått… sådär. I år: uppfyllt! Har precis läst ut Who Moved My Cheese av Dr Spencer Johnson som jag kan rekommendera. Den får dig verkligen att fundera vilken människotyp du är – och hur mycket du vågar i livet.

Jag kom fram till att jag vågar en del ändå. Väljer hellre att kasta mig ut än att vänta.

Och så är jag förstås otroligt nöjd över att jag nått årets bokmål. Dessutom redan börjat på årets andra bok på engelska.

Vad läser ni i sommar?

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv